lørdag 20. juni 2015








Orkansesongen er her.

Det nærmer seg juli, og reell mulighet eksisterer for at det danner seg orkaner som kommer inn over Antillene. Vår løsning er altså å gå langt sørover til områder med liten hyppighet av dette svært så uønskede været. For å være 99,9 % sikker må man helt sør til Trinidad. Men her har mange opplevd problemer med fukt og mugg under opplag. Det er mye regn og ikke så mye vind som tørker opp.

Vi har planlagt et besøk hjem til familie og venner i sommer, og har behov for å oppbevare båten på noe vis. Så trygt som praktisk mulig. På grunn av litt spesielle omstendigheter har vi fått opplag på land et par måneder. Det er svært fullt hos Spice Island Marine sør på Grenada. Men vi har klagd på bunnstoffet vi fikk her for 4 måneder siden. Det slites altfor fort av. Noe må gjøres, og mens marinaen og bunnstoffprodusenten avklarer saken, står vi på land. Nytt bunnstoff må uansett på.

Så det blir ikke særlig aktivitet igjen på bloggen før et stykke ut i september. Da planlegger vi å holde til sørpå mens vi holder øye med været. Så snart det er trygt, setter vi igjen kursen nordover, og ønsker å bruke våren på vei nordover langs USA’s sørøstkyst. 





Tett masteskog på opplagsplassen. Mange seilere tar en pause nå.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar