onsdag 10. september 2014

CASCAIS

Tove:  Vi kom til Cascais  2. september, og har vært her i en drøy uke.

Cascais  er min favorittplass så langt. En kjempekoselig liten kompakt ferieby. Det er fullt av turister her, og masse restauranter av mange slag. Her fikk vi indisk tikka massala med den beste sausen jeg noen gang har spist. Tilsvarende en slags tandorisaus hjemme. Indre file var også på menyen et sted.

Vi lå i havna en dag, men det kostet oss 550 kroner, så vi har ligget i bukta her de andre dagene. De nesten dobler prisen fordi vi er så bred, og vi er ikke villig til å betale så mye, når vi kan ligge ganske bra på anker utenfor. Her er det ganske beskyttet og fint å ligge også. Været har vært veldig bra, og badetemperaturene har kommet opp i 20 i øvre vannflate.  Så vi har fått badet masse.

Tok toget til Lisboa en dag, og besøkte et shoppingsenter der.  Butikker er vanligvis ikke Stein`s sterkeste side. Men han overlevde.

Vi regner med å bevege oss sørover i morgen. Værmeldingene er ikke på vår side. Det er meldt motvind i minst en uke til, og Madeira som egentlig var vår plan, ser det ut som vi må gi opp.  Pga feil vind.

Det vi vurderer nå, er etter hvert å gå til sørspissen av Portugal, og derfra gå til Lanzarote. Det tar vel ca 5 dager derfra. Det samme som det hadde tatt å gå herfra til Madeira.  Men det blir vel først om en uke. Og hvem vet. Kanskje planene må forandres igjen. Vi må bare sjekke værmeldingene fremover.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar